Books

  • (2021) Super and Nutraceutical Foods
    • Nova Science Publishers
  • (2020) Food Authentication and Traceability
    • Elsevier-Academic Press
  • (2020) Dietary Polyphenols: Metabolism and Health Effects
    • WILEY BLACKWELL
  • (2019) las Bondades del Consumo de Aceite de Oliva Virgen
    • UNIVERSIDADE DE VIGO
  • (2019) Carotenoids. Properties, Processing and Applications
    • Elsevier - Academic press
  • (2018) Quenched-Phosphorescence Detection of Molecular Oxygen: Applications in Life Sciences
    • THE ROYAL SOCIETY OF CHEMISTRY
  • (2018) Exotic Fruits Reference Guide
    • Academic Press-Elsevier
  • (2018) Studies in Natural Products Chemistry
    • Elsevier
  • (2018) Alimentos Vegetales Autóctonos Iberoamericanos Subutilizados
    • Fabro Editores
  • (2017) Iridium(Iii) in Optoelectronic and Photonics Applications
    • John Wiley & Sons
  • (2017) El Aceite de Oliva Virgen: Tesoro de Andalucía
    • Servicio de Publicaciones de la Fundación Unicaja
  • (2016) Manual de Química Analítica para Ingenieros Químicos (261 pags)
    • EDITORIAL TECNICA AVICAM
    • Fernandez-Sanchez, Jorge Fernando / Avila-Roson, Juan Carlos
  • (2016) Products from Olive Tree
    • Intech
  • (2016) Fish Oil: Uses, Properties and Role in Human Health
    • Nova Sciences
  • (2015) Olive and Olive Oil Bioactive Microconstituents
    • AOCS PRESS
  • (2014) Ultra Performance Liquid Chromatography-Mass Spectrometry: Evaluation and Applications in Food Analysis
    • CRC press, Taylor & Francis group
  • (2014) Polyphenols in Plants
    • Elsevier
  • (2014) Virgin Olive Oil, Production, Composition, Uses and Benefits for Man
    • Nova Sciences
  • (2013) Glosario de Terminos Analiticos / Glossary of Analytical Terms (149 pags)
    • GRASEQA (Grupo Regional Andaluz ¿ Sociendad española de Química Analítica)
    • Cuadros-Rodríguez, Luis / Gámiz-Gracia, Laura / Carrasco-Pancorbo, Alegria / Ruiz-Samblás, Cristina
  • (2012) Olive Oil
  • (2012) Anthocyanins: Structure, Biosynthesis and Health Benefits
    • Nova Publisher
  • (2010) Olive Oil and Health
    • Nova Sciences
  • (2009) El Aceite de Oliva Virgen: Tesoro de Andalucía. 13 Perspectivas Concatenadas
    • FUNDACIÓN UNICAJA
    • Fernandez-Gutierrez, Alberto / Segura-Carretero, Antonio
  • (2009) Methods in Molecular Biology: Biosensors and Biodetection
    • AMERICAN SCIENTIFIC PUBLISHERS
  • (2008) Metal Oxide Nanostructures and Their Applications
    • AMERICAN SCIENTIFIC PUBLISHERS
  • (2007) Homenaje al Profesor Don Fermín Capitán : Investigación Actual en la Escuela Analítica de Granada
    • EDITORIAL UNIVERSIDAD DE GRANADA
  • (2005) Equilibrios Químicos en Disolución: Aplicaciones Analíticas
    • EDITORIAL DE LA UNIVERSIDAD DE GRANADA
    • Avila-Roson, Juan Carlos / Fernandez-Gutierrez, Alberto / Alonso-Hernandez, Enrique J. / Fernandez-Sanchez, Jorge Fernando
  • (2005) Electroforesis Capilar: Aproximación según la Técnica de Detección
    • EDITORIAL DE LA UNIVERSIDAD DE GRANADA
    • Fernandez-Gutierrez, Alberto / Segura-Carretero, Antonio
  • (2005) Dalle Olive All-Olio: un Viaggio Alla Scoperta del Più Nobile Dei Condimenti.
    • REGIONE EMILIA-ROMAGNA
  • (2001) Fosforescencia Molecular Analítica : una Aproximación Práctica
    • UNIVERSIDAD DE GRANADA
    • Cruces-Blanco, Maria Carmen / Avila-Roson, Juan Carlos / Fernandez-Gutierrez, Alberto / Segura-Carretero, Antonio / Cañabate-Diaz, Beatriz / Fernandez-Sanchez, Jorge Fernando